FAQ

Ofte stillede spørgsmål
Pris

Prisen er 3000,- for en fotosession. Fotografen tager normalt et par hundrede billeder, hvoraf de 15 bedste bliver efterbehandlet omhyggeligt. Når billederne er færdige modtager du et link på e-mail, så du kan downloade dine billeder.
* Andre byer/lande kan vælges med en tillægspris. Kontakt os for mere info.

15 stk. professionelle billeder fra forskellige lokationer, som alle bliver efterbehandlet. Alle billederne bliver taget i naturlige miljøer for at undgå et kunstigt look. Derudover modtager du også en anbefaling på de 6 billeder, vi mener, du bør benytte på din nye Tinder profil.

Resultater

Det er umuligt at forudsige dine resultater i online dating efter en fotosession med os, men ud fra den feedback vi har modtaget fra vores tidligere klienter, har resultaterne været betydeligt bedre efter et photoshoot med os.

Først og fremmest bliver vores billeder taget af en fotograf med professionelt udstyr. Derudover har vores fotograf mange års erfaring med portrætbilleder. Kombinationen mellem fotografens erfaring inden for både professionelle portrætbilleder og online dating gør, at vi kan tilbyde billeder, som er skræddersyet til, hvad der virker på Tinder og lignende dating apps.

Når det kommer til online dating tæller dine billeder for 95% af det indtryk, folk får, første gang de ser dig. Udover at vise hvem du er, fortæller billederne mere om dig, end tekst nogensinde vil være i stand til at gøre. Hvis dine billeder ikke er interessante, vil du gå glip af mange matches, som du ellers kunne have fået, hvis du havde haft interessante billeder.

Fotosession

Andre byer/lande kan vælges med en tillægspris. Kontakt os for mere info.

Når du booker en fotosession, vil fotografen kontakte dig, hvorefter i sammen arrangerer tid og sted, der passer jer begge.

Medbring gerne nogle forskellige sæt tøj. Det kunne f.eks. både være noget casual samt en blazer med hvid skjorte. Er du i tvivl om hvad du skal medbringe, kan du altid bede om nogle tips blandt venner eller i en tøjbutik. Det er en god idé at medbringe en mindre kuffert med hjul, da vi kommer til at gå rundt til de forskellige lokationer.

En fotosession varer 2 timer fra start til slut. Derefter går der som regel et par dage, inden du modtager dine billeder.

Få en god nats søvn så du kan møde op frisk og med god energi. Det anbefales derudover at du møder velplejet op, dvs. evt. nyklippet og barberet (medmindre du foretrækker skæg), og med håret sat. Fotografen medbringer hårprodukter, så der er mulighed for at style dit hår, i tilfælde af at der er behov for det.

Vi foretager ikke fotosessions med flere end 1 person af gangen. Vi har valgt at gøre det på denne måde, så vores fotograf kan koncentrere sig 100% om at lære dig at kende og dermed fokusere på at vise dig fra dine bedste sider.

Ja, vi fotograferer kun udendørs - også om vinteren. Vi mener, at billeder taget i naturlige omgivelser, som er afslappede og så mindst muligt opsat, uden at posere, er vigtigt for dating billeder.

Vintermånederne holder os ikke tilbage fra at optimere dine dating billeder. Selvom det er koldere at være udenfor og fotografere om vinteren, så er billederne mindst lige så gode, samtidig med at de passer til sæsonens miljø. Men hvis det bliver for koldt, eller vejrudsigten lover regn og slud, så finder vi bare en ny dag, hvor vejret er bedre!.

Det er intet problem, at du ikke har fået taget billeder før. Vores fotograf guider dig igennem hele din fotosession og fortæller dig alt hvad du skal gøre. Så du kan roligt slappe af og overlade det hele til fotografen.

Vores fotograf gør sig meget umage med at finde lokationer, hvor der enten er meget få eller ingen mennesker. Hvis der alligevel skulle komme forbipasserende mens dine billeder bliver taget, stopper fotografen med at tage billeder et kort øjeblik, indtil der ikke længere er nogen i nærheden.

Du skal derfor ikke bekymre dig om at få taget billeder foran forbipasserende.

Other

Ja. Alle de billeder vi tager af dig, er udelukkende til dit eget personlige brug, og vi vil derfor ikke dele dem med andre. Derudover deler vi ikke nogle oplysninger om dig med andre. Der vil dermed ikke være nogen, der ved, at du har fået taget billeder hos os, medmindre du selv fortæller det. Alt vi taler om behandles fortroligt.

Billederne du får taget hos TindrBoost er professionelle billeder af højeste kvalitet, som du, udover online dating, også kan benytte til andre formål såsom CV, Facebook og Instagram. Når det kommer til online dating, er det i sidste ende dem med de bedste billeder, der skiller sig ud, og dermed opnår de muligheder, som andre går glip af.

Afbestilling

Afbestilling bedes ske per mail, senest kl. 08.00 på dagen for aftalt fotosession.

Book en session nu.

Pris:
3.000 kr.
*Prisen gælder for København. Andre byer kan vælges mod et tillægsgebyr. Kontakt os for mere info.
Betalingsmetoder:
Betalingen foregår ved modtagelse af faktura.
Betalingsmetoder: Bankoverførsel eller kontant.

Sådan fungerer det:
Udfyld formularen og tryk send. Vores fotograf vil hurtigst muligt kontakte dig, og aftale tid og sted, der passer jer begge.

Vi har modtaget din booking!
UPS! Noget gik galt. Prøv venligst igen...