Om TindrBoost

Idéen til TindrBoost blev skabt af de to fotografer Oliver og Mathias under en produktionsrejse i Miami, Florida. Under opholdet snakkede de begge om, hvor trætte de var af deres dårlige resultater på diverse dating apps, heriblandt Tinder. Under opholdet besluttede de sig derfor for at kaste sig ud i at tage nogle nye beundringsværdige billeder af hinanden, som de hver især kunne benytte på deres Tinder profil. Med de nye billeder oplevede de begge drastiske ændringer i deres resultater på Tinder. Kort efter blev idéen om at tilbyde andre samme mulighed skabt.

Vores fotograf har arbejdet professionelt med fotografering i flere år, og har fotograferet portrætbilleder i samarbejde med diverse modeller samt virksomheder i hele verden heriblandt byer som London, New York, Los Angeles og San Francisco.

Derudover har fotografen flere års erfaring inden for datingmiljøet, og har i en årrække arbejdet i samarbejde med førende internationale dating coaches.

Book en session nu.

Pris:
3.000 kr.
*Prisen gælder for København. Andre byer kan vælges mod et tillægsgebyr. Kontakt os for mere info.
Betalingsmetoder:
Betalingen foregår ved modtagelse af faktura.
Betalingsmetoder: Bankoverførsel eller kontant.

Sådan fungerer det:
Udfyld formularen og tryk send. Vores fotograf vil hurtigst muligt kontakte dig, og aftale tid og sted, der passer jer begge.

Vi har modtaget din booking!
UPS! Noget gik galt. Prøv venligst igen...