Din fotosession

En session varer mellem 1- 2 timer
Medbring ca. 4 outfits
Foregår i naturlige omgivelser i din by
Anbefaling af 6 Tinder billeder
Mød op velplejet
Du får i alt 15 billeder

*Prisen gælder for København
. Andre byer kan vælges med en tillægspris. Kontakt os for mere info.

"Med beundringsværdige billeder øger du chancerne for et match med den helt rigtige person."
En fotosession varer mellem 1-2 timer. Du og fotografen mødes ved et aftalt sted, hvorefter I sammen vil forsøge at opbygge et ven til ven forhold, samt en følelse af komfort og lethed, som man gerne vil udtrykke gennem dine nye billeder. Derefter vil I gå rundt til forskellige lokationer og tage dine billeder. Vi anbefaler at man møder op frisk og veludhvilet, samt velplejet med stylet hår som fotografen også retter på, hvis der er behov for det. Derudover er det oplagt at medbringe ca. 4 sæt tøj,
både casual og formelt, så der kan tages billeder med forskellige looks. På størstedelen af billederne vil dine sko og bukser ikke være synlige, og vi anbefaler derfor at du ikke medbringer mere end to par sko og to par bukser.

Der vil være god tid til at skabe en unik serie bestående af 15 smukt udførte billeder, der viser dig fra dine bedste sider. Samtidig laver vi en anbefaling på de 6 billeder vi mener du bør benytte på din Tinder profil, og dermed hjælpe dig med at tiltrække den eneste ene.

Ofte vil billeder taget af os også være egnet til andre formål udover online dating, såsom Facebook og LinkedIn.

Dette handler om dit kærlighedsliv og har derfor stor betydning for dig. Derfor behandler vi hver enkelt kunde med både stor omtanke og omhu. Vi garanterer at dine informationer er 100% sikre hos os, og vil dermed ikke blive delt med andre.

Hvis du er interesseret i at få din profil til sit højeste potentiale, med billeder, der er skræddersyet til, hvad der virker på Tinder, så udfyld formularen herunder og book din fotosession nu.

Book en session nu.

Pris:
3.000 kr.
*Prisen gælder for København. Andre byer kan vælges mod et tillægsgebyr. Kontakt os for mere info.
Betalingsmetoder:
Betalingen foregår ved modtagelse af faktura.
Betalingsmetoder: Bankoverførsel eller kontant.

Sådan fungerer det:
Udfyld formularen og tryk send. Vores fotograf vil hurtigst muligt kontakte dig, og aftale tid og sted, der passer jer begge.

Vi har modtaget din booking!
UPS! Noget gik galt. Prøv venligst igen...